Świat Rolet

swiatrolet

Jesteśmy firmą, która działa na rynku przesłon okiennych od 2007 roku. Zaufanie Klientów zdobywamy przez indywidualne podejście do każdego powierzonego zadania.
Budujemy naszą markę ciągle poszerzając specjalistyczna wiedzę, aktywnie uczestnicząc w szkoleniach branżowych, a nasi pracownicy posiadają certyfikaty Polskiego Związku Pracodawców - Producentów Osłon Przeciwsłonecznych i Bram. Naszym Klientom proponujemy towar najwyższej jakości za rozsądną cenę. Jesteśmy producentem większości przesłon, które posiadamy w sprzedaży. Asortyment uzupełniamy, współpracując z liderami branży, takimi jak Anwis, Krispol, Nice, Somfy, Selt, Dragon. W ofercie Świata Rolet znajdą Państwo rolety, żaluzje, markizy, moskitiery, bramy garażowe w bogatej gamie kolorystycznej i różnych technikach montażowych. Kolekcje tkanin uzupełniamy na bieżąco, będąc na czasie z najnowszymi trendami w przesłonach. Współpracujemy z producentami okien, mebli oraz dekoratorami wystroju wnętrz.

Filarem Świata Rolet i działu technicznego jest Jarosław Szczepański; specjalista od przesłon zewnętrznych. Anna Szczepańska to dekoratorka z zamiłowania, natomiast Beata Nachurna - Sałata i Ilona Kmiecik to osoby, które udzielą Państwu wszystkich niezbędnych informacji w naszym salonie firmowym przy ul. Langiewicza 22 i pod numerem telefonu 91 880 35 55.

Zapraszamy do współpracy i zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą, a naszym Klientom dziękujemy za okazane zaufanie.

Świat Rolet
spółka cywilna