Imperoll

imperoll

Firma Imperoll jest aktywna na rynku producentów rolet wewnętrznych od kilku lat. Z powodzeniem realizujemy zlecenia na terenie całego kraju. W naszej bogatej ofercie znajdują się rolety zewnętrzne, żaluzje fasadowe, markizy, moskitiery, refleksole, bramy garażowe oraz przemysłowe. Jako nieliczni oferujemy bogatą kolorystykę naszych produktów, nowoczesne wzornictwo tkanin oraz szeroki wachlarz systemów. Dzięki temu nasze rolety sprostają każdemu wnętrzu.

Nasze wieloletnie doświadczenie pozwala na profesjonalne i terminowe wykonanie każdego zamówienia. Z powodzeniem współpracujemy z odbiorcami hurtowymi, klientami indywidualnymi oraz architektami wnętrz na terenie całego kraju.

Ponieważ rolety to nie tylko nasza praca, ale i pasja, wyróżnia nas solida wiedza techniczna, którą sukcesywnie poszerzamy o najnowsze trendy i nowe rozwiązania. Wychodząc na wprost nawet najbardziej wymagającym oczekiwaniom, do każdego projektu podchodzimy indywidualnie, wsłuchując się w potrzeby naszych klientów. Wszystko to ma na celu zapewnienie Państwu wysokiej jakości produktów i zadowolenia z naszych produktów.

Nasze priorytety to wysoka jakość produktów, zadowolenie naszych klientów oraz profesjonalna obsługa. Te założenia pozwalają nas wyróżnić na rynku producentów rolet oraz stworzyć z nas odpowiedzialnego partnera w biznesie. Zapraszamy do współpracy.

P. R. Imperoll s. c.
M.R.Schwabe