Dario

dario

Firma Produkcyjno-Usługowa DARIO - żaluzje, rolety jest obecna na rynku polskim od 1993 r. Zatrudnia 23 pracowników, a jej główny profil działalności to produkcja systemów zaciemnienia wnętrz. Firma wykonuje plisy, żaluzje poziome, żaluzje pionowe (verticale), rolety tekstylne, rolety dachowe, moskitiery okienne, parapety, markizy, rolety zewnętrzne, a także oferuje nowoczesne bramy garażowe.

Obecnie w ofercie posiadamy około 20 systemów produkowanych w siedzibie naszej firmy na Podhalu w Skawie, k. Rabki – Zdrój.

Głównymi odbiorcami naszej firmy są: klienci detaliczni, instytucje, a także odbiorcy hurtowi.

U nas ponadto znajdziecie Państwo elementy do produkcji i części zamienne do naprawy produkowanych przez nas żaluzji i rolet. Zapewniamy także: doradztwo techniczne, montaż oraz naprawy gwarancyjne i pogwarancyjne.

Bogate doświadczenie, lata współpracy z najlepszymi producentami i dostawcami, szybka realizacja zamówień oraz konkurencyjne ceny, to najsilniejsze strony naszej firmy dla Państwa.

FPU Dario
Kwiatkowski Dariusz