Skalmar

skalmar

Firma Skalmar to producent, sprzedawca i usługodawca wysokiej jakości ekskluzywnych systemów przeciwsłonecznych: żaluzji, rolet tekstylnych, plis, paneli oraz niezawodnych systemów zabezpieczających: rolet zewnętrznych, bram garażowych, krat antywłamaniowych, markiz oraz moskitier. Najnowszym produktem SKALMAR są nowoczesne Altany Ogrodowe oraz Tarasolle – ochraniające tarasy, balkony, ogrody przed nadmiernym słońcem i deszczem.

Naszą misją jest wprowadzanie na polski rynek europejskich nowości, dzięki czemu trafiamy do najbardziej wymagających Klientów, którzy stawiają na produkt wyróżniający się swą niepowtarzalnością i wyszukaną formą.

Jako producent oferowanych systemów gwarantujemy najwyższą jakość oferowanych produktów, konkurencyjne ceny, fachową obsługę techniczną i monterską oraz doradczą.Zapraszamy do głównego biura w Krakowie przy ul. Bieżanowskiej 78A oraz do naszych przedstawicieli na terenie całej Polski.

FPHU Skalmar s. c.
Tomasz Skalniak,