Megażal

mgl

Specjalizujemy się w produkcji osłon okiennych dla hurtowników. Naszymi największymi atutami są jakość, ekspresowy czas realizacji zlecenia oraz najwyższe standardy biznesowej współpracy.

Jakość z atestem
Decydując się na współpracę z MGL, możesz mieć pewność, że Twoje zamówienie zostanie zrealizowane terminowo, wsparcie z naszej strony nie zakończy się w momencie finalizacji zlecenia, a produkty zaskoczą Cię precyzją wykonania. W procesie produkcyjnym stosujemy najlepsze systemy kontroli jakości. Plisy, rolety i żaluzje dopieszczamy zarówno od strony wizualnej jak i technicznej. Co najważniejsze, wszystko to możemy potwierdzić odpowiednimi atestami i certyfikatami.

Współpraca z korzyściami dla Ciebie
Stawiamy na przejrzyste zasady współpracy i przyjacielskie relacje. Systematycznie doszkalamy naszych pracowników, dzięki czemu zawsze będą służyli Ci cenną pomocą. Zlecenia realizujemy ekspresowo oraz zapewniamy serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Organizujemy również profesjonalne szkolenia dla naszych kontrahentów, dzięki którym zdobędziesz dodatkowe umiejętności i umocnisz swoją pozycję na rynku.

20 lat na rynku
W branży działamy od 1996 roku. Każdego roku realizujemy ponad 1000 zleceń. Zaczynaliśmy jako firma Megażal i producent żaluzji pionowych. Dziś możemy się pochwalić szeroką ofertą osłon okiennych obejmującą plisy, rolety a także żaluzje pionowe i poziome. Wierzymy również, że rebranding i zmiana nazwy na bardziej uniwersalne MGL otworzą przed nami nowe możliwości i nowe rynki zbytu.

Megażal
Piotr Kopijka