Hanarol

hanarol

Firma Hanarol jest producentem rolet materiałowych, rolet dzień-noc, żaluzji drenianych, żaluzji aluminiowyvch, wertikali, rolet zewnętrznych, mat bambusowych. Dzięki wysokiej jakości i atrakcyjnym cenie cieszy się dużym zaufaniem i zadowoleniem naszych klientów.

Szukasz producenta rolet czy żaluzji okiennych w pobliżu miast takich jak Warszawa czy Lublin?
Skontaktuj się z nami!

Wychodząc naprzeciw trendom w aranżacji wnętrz i oczekiwaniom klienta ciągle, wzbogacamy naszą ofertę. Firma Hanarol od początku swego istnienia nastawiona jest na wdrażanie nowych produktów i komponentów w systemach osłonowych. Obecnie posiadamy wiele rozwiązań, są to min. rolety materiałowe: rolety wolnowiszące, rolety w kasecie z prowadnicami, maty, żaluzje pionowe, poziome, plisowane, żaluzje drewniane, bambusowe, aluminiowe, wertikale oraz rolety zewnętrzne. Wszystko to w bardzo szerokiej gamie kolorów i wzorów, a gdzie jest to możliwe -o różnym poziomie zaciemnienia.

Dzięki przemyślanej konstrukcji i odpowiednio dobranym surowcom systemy osłon zewnętrznych stanowią skuteczną ochronę przed nieproszonymi gośćmi. Ponadto doskonale izolują termicznie, pozwalają obniżyć w znacznym stopniu koszty ogrzewania zimą, latem natomiast, gdy świeci słońce a na zewnątrz panuje wysoka temperatura, zapewniają przyjemny chłód oraz półmrok dając odpoczynek zmęczonym oczom.

Szczególny nacisk w funkcjonowaniu naszej firmy stawiamy na zadowolenie i satysfakcję naszych klientów oferując im fachową obsługę, krótkie terminy realizacji, atrakcyjne ceny.

Hanarol - producent rolet Warszawa.

Realizujemy dużo zleceń dla klientów z miast jak Warszawa, Lublin, Łódź, nasze rolety okienne cieszą się sporym uznaniem.

Hanarol
Artur Potas