Aktualności i nowości

Made in Poland

Plisy Cosimo są całkowicie polskim produktem. Powstają od podstaw w nowoczesnej fabryce położonej w malowniczym mieście na północy Polski - w Koszalinie. Nasi Klienci w plisach Cosimo doceniają dbałość o szczegóły, funkcjonalność i nowoczesny wygląd, co osiągamy dzięki solidnej pracy polskich designerów i inżynierów. Dokładamy wszelkich starań, by komponenty wykorzystywane w produkcji plis pochodziły wyłącznie od polskich producentów, gdyż wierzymy, że to, co powstaje w Polsce, gwarantuje wysoką jakość, co potwierdzają również nasi zagraniczni odbiorcy.

Kupując plisy Cosimo zyskujesz nie tylko funkcjonalne osłony okienne, które posłużą Ci przez długie lata. Zakupem wspierasz także rozwoju krajowej gospodarki. Wybierając polską markę przyczyniasz się do rozwoju rodzimych przedsiębiorstw, zmniejszenia bezrobocia czy zwiększenia zysku z podatków, co finalnie wpływa również na komfort Twojego życia. Pamiętaj, że wybierając Cosimo, wspierasz lokalny biznes i współtworzysz tym samym lepszą Polskę.